Noémi Kiss Fashion

Outfit: kedvenc Je Suis Belle táskám

2015. szeptember 17. - naomyinstyle

Imádom az őszt, legalábbis a napos, 25-30 fokos "Indián nyár" részét. Az esős október már nem az én időszakom, de a 40 fokos nyárban sem tudok magammal mit kezdeni. Ilyenkor szeptemberben lehet a legjobban felöltözni is szeritnem, például már lehet hosszú chino nadrágot venni, de kabát azért még nem kell.

jo1.jpg

Ami a színeket illeti: nagyon szeretem a visszafogott darabokat, mert imádom a kiegészítőket, és úgy érzem, a harsány, mintás dolgokkal a sok bizsu már sok lenne. Persze attól is függ, mi után nyúlok a szekrényben, hogy épp milyen napom van. Amikor a képek készültek, szerdán épp nagyon rohanós, mert délelőtt a Design Terminál sajtótájékoztatójára voltam hivatalos, este pedig a Max Mara születésnapjára sietek. A kettő között meg ugye el kell intázni mindent, munka, bevásárlás, edzés...

jo2.jpg

És ilyenkor jön jól egy olyan shopper, mint a Je Suis Belle-é, melybe minden belefér az edzőcucctól kezdve a sminkekig! Nagy szerencsém van vele, elképesztő olcsón fogtam ki a márka egyik szezonális kiárusításán, azóta le se teszem!

jo6.jpg

És a kényelmes cipő is kötelező, különben borzalmasan elfáradok nap végére: mostanában ez a fehér H&M sneaker a kedvencem. Tudom, olyan, mint a mostanság nagyon menő Stan Smith, és őszinte leszek: eredetileg Adidas cipőt szerettem volna venni, de tavasszal sehol nem volt a méretemben Stan Smith, ezért döntöttem az egyébként olcsóbb, de nagyon kényelmes és jó minőségű H&M Premium cipő mellett. Azóta is imádom.

jo3.jpg

Nos igen, így néz ki a táskám belülről: sok sok mintás neszeszer, ami jó kedvre derít és segít rendben tartani a táskám.

photo_2015_09_16_13_30_46.jpg

Röviden mára ennyi: remélem, tetszett Nektek a poszt, hamarosan jelentkezem újabb őszi-kora őszi szettekkel! :)

Nadrág: Bershka

Táska: Je Suis Belle

Ing: Gas Jeans

Póló: Zara

Cipő: H&M Premium

Bizsuk: H&M, Mango, a többire sajnos nem emlékszem :(

A bejegyzés trackback címe:

https://noemikissfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr167793018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása