Noémi Kiss Fashion

Öt tipp, hogy a legjobbat hozd ki egy ilyen borongós estéből!

2015. október 03. - naomyinstyle
Ma valahogy olyan kellemetlen, hideg idő van... Nagyon szeretem az esőt, de az ilyen borongós, semmilyen napokkal (és estékkel) nehéz mit kezdeni. Gondolom, veletek is gyakran van ez így, ezért arra gondoltam, megosztom veletek, hogyan szoktam úrrá lenni az ilyen alkalmakon, hátha ti is hasznosnak találjátok valamelyik ötletet! :)
1. Itt az idő átnézni a szekrényt!
Visszavonhatatlanul itt van az ősz, és ha akad még nyári ruha a gardróbban, amit már biztosan nem fogsz felvenni, akkor ez jó alkalom lehet a rendszerezésre, elpakolásra. Úgy tűnik, a szandáloknak jövő tavaszig búcsút mondhatunk, érdemes azokat is eltenni. Ez azzal a megnyugtató tudattal jár, hogy valami hasznosat tettél, több lett a hely a szekrényben - vagyis előveheted az őszi darabokat (esetleg beszerezhetsz párat...)! Biztosan örülni fogsz néhány elfelejtett kincsnek.
picmonkey_collage.jpg
2. Gyújts meg néhány gyertyát, és tervezd meg, hogyan kellene átrendezned a hálószobád!
Mindenkinek szüksége van egy kis változatosságra. Ebből néha annyi is elég, hogy az ékszertartóidat a táskáid helyére teszed, és viszont. Lehet, hogy a sminktükröd is közelebb kerülhetne az ablakhoz? Ki tudja, próbáld meg! A gyertyafény a hangulatossága mellett abban is segít, hogy könnyebben el tudd képzelni a változásokat - szabadabban szárnyalhat a fantáziád, ha a szemed nem csak a valóságra koncentrál :)
3. Bújj ágyba korán, hallgass valamilyen megnyugtató zenét, és olvass egy jó könyvet!
Mindegy, hogy kedd van és előtted a hét vagy szombat és már mögötted, egy dolog mindig jólesik: rápihenni a dolgokra. Ugye tudod, hogy minden éjfél előtt alvással töltött óra duplán számít?
4. Ülj be egy kávézóba, vagy bisztróba, ahová már régóta szerettél volna elmenni!
Sétálni, nézelődni most úgysem jó ötlet, akkor miért ne kóstolhatnál meg valami újat? Ki tudja, talán pont ma találod meg a következő törzshelyed - miért várnál tovább?
5. Menj el edzeni!
Mozogni egészséges, csinosnak lenni jó, az edzés ráadásul endorfint szabadít fel. Mi kell még? Ja, és ha véletlenül mégis elkezd esni, legalább zárt térben vagy. Talán még az új edzősortodat is felveheted.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://noemikissfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr747876782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása