Noémi Kiss Fashion

Outfit piros hátizsákkal

2015. október 21. - naomyinstyle

Sziasztok!

Végre elállt a folyamatos eső, de sajnos egyre hidegebb van: ilyenkor általában valamilyen vidám ruhával, kiegészítővel dobom fel magam.

2015-09-30_14noe3.jpg

Legújabb kedvencem ez a vintage Loewe hátizsák, amit potom pénzért fogtam ki egy turiban (és igen, eredeti, a mostani Anton bag egyik korábbi változata lehet).

photo_2015_09_30_14_29_49.jpg

Szintén nagy kedvencem ez a puffos ujjú COS kiskabát, ami a látszat ellenére elég meleg, főleg ha egy nagy sálat is magamra terítek. Na jó, egyre többször fázom benne, de még nem akarom elfogadni, hogy jön a tél. :)

2015-09-30_14nao2.jpg

Úgy látszik, ez a "nagy kedvencek" posztja, ugyanis a cipő is az, évekkel ezelőtt vettem a Zarában, sajnos már kezd megkopni, de remélem, kihúz még pár szezont.

photo_2015_09_30_14_29_05_3.jpg

A kendőről annyit, hogy az nem eredeti Burberry, még a barátom anyukája hozta nekem Olaszországból: kedves Tőle, szeretem hordani. :)

photo_2015nnh.jpg

Remélem, tetszett Nektek az újabb szettem, ha igen, kövessetek Instagramon!

További szép napot Nektek!

Puszi: Naomy

Kabát: COS |  Nadrág: Bershka| Ing: H&M | Cipő: Zara | Táska: Loewe | Karkötők, fülbevaló: H&M, Zara | Napszemüveg: Mango | Kendő: Olaszországból

A bejegyzés trackback címe:

https://noemikissfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr907869728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása