Noémi Kiss Fashion

Bulit rendeznél Halloweenre? Ezeket gondold át!

2015. október 25. - naomyinstyle

Bár sokan parttalan vitát nyitnak arról, hogy „illik”-e itthon Halloweent ünnepelni és miért nem inkább a Mindenszentekre koncentrálunk, én ezt most kihagynám. Már csak azért is, mert engem hidegen hagy, hogy egy szokás honnan származik – ha jópofa és örömöm lelem benne, akkor miért ne faragnék tököt vagy dekorálnám a lakást kicsit ijesztőre? Ha ti is kedvelitek ezt az ünnepet és úgy döntötök, baráti összejövetelt, esetleg bulit rendeznétek az alkalmából, olvassátok el azokat a kérdéseket, amiket mindenképpen fel kell tennetek magatoknak előtte! Ezeket egyébként pár éve írtam össze – nekem azóta is mindig nagy segítség, remélem, nektek is az lesz :)

1. Kicsi vagy nagy?

Gondold végig, hány emberrel töltenéd együtt az időt: inkább a szűk baráti kört invitálnád magadhoz, így mindenkivel tudsz váltani néhány szót vagy igazi tömegjelenetet akarsz, ahol a kollégáid és a volt iskolatársaid is vegyülhetnek. Ne feledd: ha előbbi mellett döntesz, ne nyilvános Facebook-eseményt csinálj, mert azon kapod magad, hogy százan kopogtatnak az ajtódon :)

2. Nálad vagy máshol?

Ha csak néhány fős találkozóra gondolsz, azt otthon is egyszerű megtartani. De ha nagyobb buliról van szó, és nem egy kastélyban laksz, inkább megéri lefoglalni egy helyiséget valahol. Minél hamarabb tisztázd a hellyel, hogy hányan mennétek, milyen igényeitek vannak, stb.

3. Beöltözős vagy nem?

A jelmezes buli természetesen szórakoztatóbb, viszont akkor talán jobb is otthon maradni. Érdemes végiggondolni, megadsz-e tematikát (például hírességeknek beöltözős), vagy dress code-ot – én csak az előbbivel élnék, nehogy túlságosan megkössem a vendégek kezét.

hallo.jpg

4. Dekoráció?

Akár többen összeállva is érdemes befektetni egy kis pénzt és energiát, hogy ne csak a vendéglátók fantáziájára legyen bízva a színpompás, izgalmas látvány. Tipp: egyes (tematikus) boltokban szezonálisan is lehet könnyen, gyorsan papírdíszekhez, ilyesmikhez jutni.

5. Zene?

Ha táncolni és beszélgetni szeretnél, akkor csak arról kell meggyőződnöd, hogy rendelkezésre áll egy jó playlist és megfelelő hangosítás. Ha valami különlegeset szeretnél, akkor találd ki, milyen társas tevékenység (játék, filmnézés stb.) illene a meghívottakhoz, mitől éreznétek jól magatokat. Tipp: a Spotify-on nagyon sok lista van: így egy gombnyomással adhatsz zenét a beszélgetős vacsorához, a táncoláshoz és a keményebb zúzáshoz is.

6. Étel-ital?

Szeretnél főzni rájuk? Vagy sokan lesztek, és mindenkitől azt kéred, hogy hozzon valamit enni-inni, majd bedobjátok a közösbe? Esetleg rendeltek? Döntsd el, de a lényeg: mindenkivel előre tisztázzátok, nehogy az legyen belőle, hogy kólán, ropin és pálinkán kell kihúznotok hajnalig. Tipp: biztos, ami biztos, legyen a kezed ügyében egy jó pizzéria rendelős telefonszáma, mert ha túl jól alakul a buli, hajnalban úgyis szükség lesz rá.

12065641_1124916794202676_4902526481138365852_n.png

+1: Zseblámpa!

Lényegtelennek tűnik, de nagyon fontos: ha otthon lesztek, tegyél egy zseblámpát egy jól megjegyezhető helyre, ahol nincs szem előtt. Vagy te még nem voltál olyan buliban, ahol valami lecsapta a biztosítékot? Pláne Halloweenkor… :)

Jó bulit és ne felejtsetek el követni Instagramon!

Naomy

A bejegyzés trackback címe:

https://noemikissfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr117973129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása