Noémi Kiss Fashion

Őszi inspiráció: bőrdzseki, parka, pokróc-sál

2015. október 02. - naomyinstyle

Sziasztok!

Szeretem az őszt, mert végre lehet kombinálni a különböző rétegeket anélkül, hogy megsülnénk. Egyik kedvenc őszi ruhadarabom a sima fekete bőrdzseki, mint amit alább is láthattok a lányon: idén én is kipróbálom bő szárú farmerrel, de a szandált inkább csizmára cserélem!

99a0547web.jpg

Fotó: http://stockholm-streetstyle.com/

Ha már bő farmer: ez alapján a kép alapján úgy tűnik, egy zöld pokróc-sállal is jól mutat! Szereznem kell egy ilyen vastag, meleg sálat, szerencsére mindenhol kapható és nem is olyan drága. :)

01-image-960x1350.jpg

Fotó: ffdivat.com

A pokróc-sál bő farmerrel New Yorkban is menő, sőt, még halmozni is lehet őket! Ez már igen: bőrdzsekire sál, arra meg még egy! :)

street_style_cozy_plaid_scarves_2.jpg

Fotó: Google

És a végére egy kedvenc még hidegebb napokra: sötétzöld parka kabát. A lány bakancsa külön kedvencem, emlékszem, amikor pár éve nagyon szerettem volna én is ugyanezt megvenni a Zarában, de elfogyott a méretemben. :(

Szerencsére ez a kabát mindennel jól mutat, nem csak ezzel a csizmával. A láncos megkötő is nagyon tetszik, szerinem a hétvégén ki is cserélem a parkámban lévő madzagokat láncra. :)

prepossessing-cute-new-york-street-stylejpeg.jpg

Fotó: www.aokstudio.net

Remélem, tetszett Nektek az újabb posztom, ha igen, kövessetek Instagramon! :)

Kellemes hétvégét Nektek is!

683f4bb6d09b63a5ee0545cf1da98559.jpg

Puszi,

Naomy

A bejegyzés trackback címe:

https://noemikissfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr77880550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása