Noémi Kiss Fashion

Ha hétvége, akkor körömlakk!

2015. szeptember 19. - naomyinstyle

Hét közben nem sok időm van a körmeimmel foglalkozni (azért persze szoktam), így aztán hétvégén külön rituáléja van nálam a körömápolásnak. Előveszem a legújabb szerzeményeimet és kiválasztom azt, amit a legnagyobb kedvvel fogok viselni 4-5 napig.

blog1.jpg

Most a Max Factor Glossfinity lakkjának padlizsános, mélybordó "160 Raspberry blush" árnyalatára esett a választásom, mivel sajnos jön a rosszabb idő és ilyenkor amúgy is több sötét színű ruhát hordok. A Max Factor lakkjai pedig jól bírják a gyűrődést és kitartanak simán péntek estig, szóval nem lesz gondom a körmömre a zsúfolt hétköznapokon.

Felkenve ilyen a lakk: még a körömágyápolás-olajozás előtti fázist látjátok. Nagyon tetszik ez a szín, ráadásul jól megy a kedvenc bordó táskámhoz is, amit hamarosan egy outfit posztban mutatok meg Nektek!

2015-09-19_16_34_13.jpg

Más fényben kicsit lilásabb, de nagyon szép, mély szín. Ha megtetszett Nektek, a Rossmannban biztos megkapjátok, én nemrég vettem a Jázsai téri üzletben 1139 forintért. Remélem, olyan tartós lesz, mint az első képen látható Max Factor Glossfinity "30 Sugar pink" lakk, mert az tényleg szuper!

Remélem, nektek is jól telik a hétvégétek, minden jót nektek!

Puszi! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://noemikissfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr547801468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása