Noémi Kiss Fashion

Karácsonyi nyereményjáték

2015. december 14. - naomyinstyle

Bár még csak szeptember eleje óta blogolok, mégis olyan sok kedvességet kaptam tőletek itt és Instagramon is, hogy úgy gondoltam, ideje visszaadni ebből egy kicsit: karácsony alkalmából nyereményjátékot indítok, amelynek keretében a lent látható három termék egyikét nyerhetitek meg!

img_4909.jpg

Miket nyerhettek?

Az első nyeremény egy Maybelline - The Nudes paletta, ami 45 értékelés után is majdnem 5 csillagon áll a Krémmánián, így egy igazán fantasztikus sminktermékről van szó. Egy szerencsés követőm már a karácsonyi sminkjét is ezzel készítheti el! :)

Szintén csábító a L'Oreal Volume Millon Lashes Féline névre keresztelt szempillaspirálja is, de annak sem kell csüggednie, akit inkább a rúzsok hoznak lázba, ugyanis nyerhettek még egy rúzst is - ez pedig a Maybelline Color Sensational 965-ös (Siren In Scarlet) árnyalatú darabja. (Swatchot ide kattintva láthattok!)

img_4890.jpg

Mit kell tennetek?

Ha szeretnétek valamelyiket magatokénak tudni, akkor irány az Instagram-profilom, keressétek meg a termékeket tartalmazó képet, majd írjátok alá kommentben, hogy melyiket szeretnétek a három közül, illetve tageljétek be két olyan barátnőtöket is a hozzászólásban, akik miatt nagyon jól sikerült a 2015-ös év! :)

A csomagot köszönöm szépen a L'Oreal csapatának - Nekik és Nektek is boldog ünnepeket kívánok! :)

Puszi,

Noémi

A bejegyzés trackback címe:

https://noemikissfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr518169634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása